slide show

Publicerad!

2011-09-28 @ 11:25:39
Länka det här inlägget Debatt   (5)


I flera år har det pågått en debatt bakom stängda dörrar om hur mycket (eller snarare lite) mediautrymme som ges till ridsporten. När Rolf-Göran Bengtsson vann EM-guld förra veckan blåstes debatten upp ytterligare. Som ryttare är man van vid att sporten blir bortprioriterad i nyheter, men inte visste vi att det skulle vara så låg publicitet av ett EM-Guld (som dessutom är Sveriges första i historien) som det var nu. Även ni som inte är aktiva inom ridsporten måste ju förstå att när det handlar om historisk prestige så vill vi jättegärna se detta på TV. Vi vill såklart även läsa om det också, men just TV ger ju en oerhört mycket större upplevelse. Detta har med andra ord väckt starka reaktioner hos de flesta - och självklart är jag en av dem. Jag skrev därför en krönika för Hippson, vilket är den första av mina texter som publiceras på nätet! Läs den här!

Kommentarer
Maria Tidlund, 297

Trött på alla tråkiga kollegie- och anteckningsblock som säljs i butikerna? Brukar du bläddra runt i dina fullkladdade block utan att hitta det du söker? Välkommen till oss, vi har hittat lösningen! Smarta och snygga anteckningsblock - och inga produkter över hundralappen! Perfekt till dig eller som julklappar!

2011-11-23 @ 14:32:08
URL: http://tvahundranittiosju.blogspot.com
Felicia Johansson

Hej! Det var ett tag sen. Hur är det med dig? :)

2011-12-31 @ 15:40:47
URL: http://feliciavendela.webblogg.se/
Anonym

Förlåt om jag redan frågat men är så himla angelägen om att få min butik dit jag vill, vore så tacksam om du ville hjälpa mig och gilla butikens facebook sida: http://www.facebook.com/hopedesignsmyckenFinns även en tävling där nu :)Kram!

2012-04-01 @ 16:12:22
URL: http://eelin.se
Sandra Åhfelt - TÄÄÄVLINGAR !!

Hejsan :) Vill du vara så söt och vara med i min Dagens blogg? hela 3 vinnare varje dag :)

Anmäl dig här: http://saandriiiee.blogg.se/2012/june/dagens-blogg-1-2-3-4.html#comment

Massor med sommar Pussar! ^^,

2012-06-18 @ 21:46:33
URL: http://saandriiiee.blogg.se/
Denice

Härlig blogg du har :)

2012-12-19 @ 15:52:10
URL: http://denice.se

Tänk på innan du kommenterar:


- Alla kommentarer syns i kommentarsfältet, men jag åtar mig inte ansvaret för vad som skrivs av andra.
- Kränkande kommentarer tolereras inte och kan sluta med polisanmälan.
- Det är inte tillåtet att använda mina bilder, fråga först!Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

Mejl:

URL/Blogg:

Dina ord:

Trackback

Malin Nilsson heter jag. -En tjugoåring med rötter från södra Sverige som flyttade till Stockholm sommaren 2010. Ibland känns det som om jag gör tusen saker - ibland som ingenting alls. Utöver mina studier på journalisthögskolan driver jag ett eget företag och arbetar som frilansare, till en stor del för The Studio. Jag är även bildredaktör och fotograf för Festivalphoto och jag blev nyligen ambassadör för kvinnors företagande. Min blogg fylls av min vardag i både text och bild.

bloglovin     Follow thephtgrpher on Twitter
bloglovinRSS 2.0