slide show

SUB

2011-05-07 @ 11:52:40
Länka det här inlägget Livet   (6)
Idag är en sådan där seg dag som måste få en spurt (heter det så?). Min syster, som bor i Australien, ringde och väckte mig i morse och snackade bara massa skit och därefter satte jag på det senaste Vampire Diaries avsnittet. Jag grät i princip hela avsnittet (vill ni veta mer om avsnittet klicka här - spoiler-varning!) Så dagen har börjat segare än vad jag hade tänkt från början.. men men. På agendan står det att jag ska dra mig mot universitetsbiblioteket för att inhämta material inför min b-uppsats. Min b-uppsats ska handla om hur mycket och ridsporten syns i Sportbladet (Aftonbladet) och vilka kriterier som måste uppfyllas för att sporten ens ska nämnas. Så jag måste bege mig och inhämta mängder av material. Men innan jag åker ska jag även ta och diska och fixa lite här hemma... för jag kommer inte orka det ikväll.. Jag bara vet det!


Emelie och Lux förra året

Kommentarer
Johanna - foto & musik

Åh, The Vampire Diaries! Bästa serien <3 :) Tittar i svensk takt (har inte hunnit titta i fatt USA) så sjukt bra är det! Damon är ju för het också ;)

2011-05-07 @ 12:37:05
URL: http://shonali.blogg.se/
fotograf ottilia lindell

Åhhh, sitter och väntar på att mitt TVD ska ladda klart så jag kan se det. Blir ju inte mindre spännande efter ditt blogginlägg.... AAAAaHHHH! :D:DD

2011-05-07 @ 13:12:47
URL: http://lindellottilia.se
Anna - Foto

sv: tack! :D

2011-05-07 @ 14:19:10
URL: http://annawahl.blogg.se/
Maja - FOTO - fotogeniquee

Åh vad söt bild.

2011-05-07 @ 17:40:40
URL: http://fotogeniquee.blogg.se/
MADDES

vilken fin bild

2011-05-07 @ 18:27:40
URL: http://maddisenj.blogg.se/
Petra

lipsill



hahahahhaa

2011-05-07 @ 22:31:42
URL: http://tvtown.blogg.se/

Tänk på innan du kommenterar:


- Alla kommentarer syns i kommentarsfältet, men jag åtar mig inte ansvaret för vad som skrivs av andra.
- Kränkande kommentarer tolereras inte och kan sluta med polisanmälan.
- Det är inte tillåtet att använda mina bilder, fråga först!



Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

Mejl:

URL/Blogg:

Dina ord:

Trackback

Malin Nilsson heter jag. -En tjugoåring med rötter från södra Sverige som flyttade till Stockholm sommaren 2010. Ibland känns det som om jag gör tusen saker - ibland som ingenting alls. Utöver mina studier på journalisthögskolan driver jag ett eget företag och arbetar som frilansare, till en stor del för The Studio. Jag är även bildredaktör och fotograf för Festivalphoto och jag blev nyligen ambassadör för kvinnors företagande. Min blogg fylls av min vardag i både text och bild.





bloglovin     Follow thephtgrpher on Twitter
bloglovin



RSS 2.0