slide show

Förväntan

2011-05-26 @ 17:11:01
Länka det här inlägget Foto   (5)


Igår åkte jag till Gullmarsplan för att möta upp Elin - en på många vägar bekant som ville hjälpa mig med mina bilder till min fortsatta ansökan (en bildserie) till Nordens fotoskola. Jag har tillsammans med 49 andra blivit utvald att komma på provdagarna och inför det skulle vi göra en bildserie på temat Förväntan och provdagarna äger rum nästa helg. Att hitta någon som kunde passa in på temat var för mig en utmaning, för även om man försökte hitta någon som känner någon som känner någon... så gick det inte särskilt bra. Tills Elin dök upp och sa "I do it!". Det var som en tung sten släppte från bröstet för jag vill så väldigt väldigt gärna komma in. För i ärlighetens namn, så vet jag inte var jag tar mig till riktigt om jag inte gör det.

Elin har tre barn och väntar sitt fjärde. På Gullmarsplan skulle hon och barnet undersökas. Förutom att det togs blodprover fick vi även höra barnets hjärtljud. Därefter for vi vidare mot ett köpcentrum, och till slut hamnade vi hemma hos familjen Hök i Ösmo. Jag har nog aldrig varit så långt på landet utanför Stockholm (misstänker jag) men det var oerhört mysigt. Fler bilder kommer när jag har varit på provdagarna (jag har valt andra bilder!)

Lilla Elvis!

Elvis, Elin och William. Liten, äldst/minst, äldre.

Kommentarer
DAISY

Jag och min kompis ska på språkresa och vi stannar där i tre veckor! ska bli så himla grymt :)

2011-05-27 @ 22:30:03
URL: http://daisykewk.blogg.se/
Petra

åh vilket mysigt hus! haha

2011-05-28 @ 13:49:36
URL: http://tvtown.se
MICHAELA D

Svar: Tack så hemskt mycket Malin! KRAM

2011-05-28 @ 17:18:34
URL: http://michaelaa.webblogg.se/
SARA

Det är en långklänning :)

2011-05-29 @ 13:50:05
URL: http://jagheterintesune.blogg.se/
sara

svar: ja, faktiskt. jag såg de två sista avsnitten i torsdags. har du sett dem? riktigt spännande! längtar så jag dör till säsong tre!

2011-05-29 @ 14:17:31
URL: http://smuls.blogg.se/

Tänk på innan du kommenterar:


- Alla kommentarer syns i kommentarsfältet, men jag åtar mig inte ansvaret för vad som skrivs av andra.
- Kränkande kommentarer tolereras inte och kan sluta med polisanmälan.
- Det är inte tillåtet att använda mina bilder, fråga först!Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

Mejl:

URL/Blogg:

Dina ord:

Trackback

Malin Nilsson heter jag. -En tjugoåring med rötter från södra Sverige som flyttade till Stockholm sommaren 2010. Ibland känns det som om jag gör tusen saker - ibland som ingenting alls. Utöver mina studier på journalisthögskolan driver jag ett eget företag och arbetar som frilansare, till en stor del för The Studio. Jag är även bildredaktör och fotograf för Festivalphoto och jag blev nyligen ambassadör för kvinnors företagande. Min blogg fylls av min vardag i både text och bild.

bloglovin     Follow thephtgrpher on Twitter
bloglovinRSS 2.0