slide show

GHS

2011-02-26 @ 01:15:30
Länka det här inlägget Foto - ridsport   (5)
Vadå? trodde ni att jag hade glömt bort er? Aldrig! Jag har bara en del att göra. För det första har jag en hemtenta som ska vara inne på måndag. Det ser inte bra ut med den. Men för det andra fick jag svar väldigt sent på min ackrediteringsansökan till Göteborg Horse Show så nu spenderar jag många timmar om dagarna där. Så just nu är jag helt slut.

Dessutom föreläste jag för LBS idag - gymnasiet jag gick på - och därefter for jag in till stan och mötte upp en kompis för att äta. Sen bar det till Scandinavium igen och eftersom jag missade den tänkta pendeln hem var jag inte hemma förrän 23:20. Det suger. Så jag är svintrött.


Här är en bild på Douglas Lindelöw så länge!


Dagen i bild

2011-02-23 @ 17:43:56
Länka det här inlägget Foto   (6)
Jag har inte så mycket tid just nu. Men jag har fotat en del idag, så sammanfattar det som hittills har varit av dagen i bild. Jag förklarar i detalj senare! Nu ska jag plugga och sen ska jag träffa Rebecka och äta lite.
kl 900
kl 1055
kl 1200

A love story worthy to be told

2011-02-22 @ 20:37:28
Länka det här inlägget Livet   (5)
'

Tänk er att inte få vara med den ni älskar.
Vi alla vet ju hur det är att somna med hjärtat i halsgropen med kinderna blöta av tårar,
hur kroppen känns tung men ändå tyngdlös, meningslös och tom.
Hur dagarna dag in och dag ut fylls av sorg.
Om nätterna är man vaken för att man inte kan somna,
men mest av allt vill man slippa vara vaken.
Man tror att man aldrig kommer få se dagsljus igen.
Tänk er att få leva med den känslan hela era liv.
Tänk att du aldrig får vara med någon du älskar.
För att man kan bara älska en viss person, eller attraheras av ett visst kön.

Det är en frihet att få älska den man älskar.
Att få vara med och leva med den man älskar.
Att öppet få visa sina känslor för den man älskar.

Jag har alltid tyckt att man ska få vara sig själv.
Man ska få klä sig hur man vill, tycka och tänka vad man vill, se ut som man vill,
lyssna på vilken musik man vill... alla sådana småsaker runt en som ändå bildar ett Jag
ska man ha rätt att få ha precis hur man vill. Men att få vara sig själv är mycket mer än så.
I jämförelse med att bli hindrad av andra att få vara med den man vill,
att på så vis lida av ett krossat hjärta, är dilemmat att man inte får ha på sig vissa kläder absolut ingenting.
Därför gillar jag öppet homosexualla par. De tar sig an friheten, och tar modet till sig.
Dem är så trygga i sig själva. Och då lyser deras kärlek igenom. Det är något av det finaste jag vet.


Frihet är att få vara med den man älskar.
Att få lov att älska den man älskar.Peter och Jimmy

2011-02-22 @ 12:28:54
Länka det här inlägget Livet   (1)


Igår befann jag mig runt tolv-tiden på järntorget för att ha en fotosession med Peter och Jimmy.

Det var länge sen jag fotade utanför studion, så det var skönt att komma ut och ta det lite lugnt även om det var kallt. Jag har inte vant mig vid kylan här på västkusten, och jag kan absolut inte fotografera med vantar på mig, så jag bet ihop med mina frusna händer.

Det var dessutom väldigt skönt att fota ett par. För par är oftast så trygga med varandra och då skiner deras kärlek igenom. If you really love someone you can't hide it.

Följ mig på twitter

2011-02-20 @ 20:12:13
Länka det här inlägget Livet   (3)
Förresten. När jag inte är så aktiv borde ni följa mig på twitter. När internet suger eller jag inte har samma tillgång är det underbart att ha twitter. Jag hatade verkligen twitter förut. Nu är det något av det bästa som finns.
Follow thephtgrpher on Twitter

Ett försök att komma tillbaka,

2011-02-20 @ 20:00:35
Länka det här inlägget Livet   (0)
Äntligen har mitt internet börjat bli lite snabbare! Jag var smart nog och fyllde på det lite till, för det har blivit så oerhört segt sen jag uppdaterade min hemsida. Den blev antagligen ganska stor.. hemsidan.. så det tog all kraft ur bredbandet..
Det känns som om jag inte har något vettigt att säga. Imorgon åker jag till Göteborg för en fotografering som kommer bli superkul! Antagligen kommer Tobbe ikväll så om han orkar agera assistent kommer jag bli glad. Sedan kom mormor idag också, så det blir lite besök och så.

Nä, som sagt har jag nothing to do. Jag borde plugga dock. Men what the heck. Nu ska jag svara på kommentarer och få tillbaka mina bloggläsare...


En skjorta två skjortor

2011-02-19 @ 11:44:00
Länka det här inlägget Livet   (2)
Det  verkar som om jag bestämde mig för att bloggen skulle återfå sitt liv här idag, denna lördagen. Problemet varför jag inte bloggar numera är att mitt internet är sjukt segt. Jag blir knäpp! Jag längtar tills jag kommer hem och kan ta över mitt fasta trådlösa internet. Mums på det liksom.

Idag ska jag plugga plugga plugga, tills ikväll för då kommer mina gamla grabbar och spelar kort. Ska bli roligt! Funderar på om det får bli pizzakväll då med..! Igår var jag med mamma i Göteborg för att hon skulle köpa en dator, en Macbook, och jag köpte mig lite kläder. Bland annat två skjortor.


Min kurslitteratur kom också hem till mig igår. Jag har bara haft en bok förut och väntat på dem andra. Och när jag beställde köpte jag även en bok om Wikileaks. Nu ligger boken där i högen och det finns ingen annan bok jag hellre vill läsa än just den. Men den har absolut inget med min kurs att göra. Eller jo det har den nog men jag får ändå inte använda den. Det suger.being back,

2011-02-16 @ 21:40:44
Länka det här inlägget Livet   (0)
"Hur är det att vara tillbaka i Kungsbacka?" är en fråga jag får ganska ofta just nu. "Det är okej, bra" brukar mitt svar vara ungefär. Men i ärlighetens namn så vet jag inte. Jag vet inte för jag har egentligen ingen särskild historia till den här staden. Jag gick i gymnasiet här och historierna stannar inför skolans väggar. Aldrig har vi skapat historia på Kungsbackas gator, och vad finns det där att skriva? Den här staden är så liten så att det kryper i mig. Jag vet liksom inte vad jag ska tycka. Jag saknar gymnasietiden oerhört mycket, men den skulle varit slut oavsett om jag bodde kvar eller inte och frågan är hur livet skulle vara då. Skulle jag ha jobb? Skulle jag plugga? Skulle jag vara företagare? Skulle jag umgås eller över huvudet taget prata med mina gamla klasskamrater?


När jag kom tillbaka till Kungsbacka var det egentligen inte som att komma hem, även om det kan tyckas så. Det är som att komma hem för att jag känner till allt jag behöver känna till här, det tar inte lika lång tid att lära känna staden som Stockholm. Men jag känner mig inte längre hemma i en stad. Jag kan inte känna att det här är mitt hem. Det beror på att jag lever det livet jag lever, och att jag har bott på olika orter. Jag gillar att bara leva där jag befinner mig just då, just nu. Som i Stockholm. Jag älskar Stockholm. Jag vet inte om det finns något som kan göra att jag hatar den staden någonsin.

Det som är kul med att komma tillbaka till Kungsbacka är att stöta på alla dem man känner. För jag saknar dem, men jag saknar inte staden. Jag saknar livet under gymnasiet, gymnasieåren, men jag saknar inte livet från Kungsbacka.

Någonstans tror jag att om jag hade gått in djupare i den här staden, blivit en del av småstadsfolket igen, hade jag upptäckt att den här staden var precis likadan -om inte värre- än Halmstad. Jag vill gärna förklara Halmstad som en ond by, där man bedriver häxjakter och är bara allmänt dumma i huvudet mot varandra. Jag kommer aldrig låta en stad dränka mig.

day one. one day.

2011-02-14 @ 11:37:20
Länka det här inlägget Livet   (3)
När jag tar cambilder blir det bara konstiga bilder. När jag tycker jag är söt och bilden tas
brukar jag tycka att jag inte längre är söt, så jag gör hellre konstiga saker som ovan.
Det ser verkligen ut som om jag lutar ner så där fult för att synas i bild men jag sitter faktiskt på en stol.


Aja. Jag gick upp jättetidigt för att vara jag - kvart i nio! Planen var dessutom att jag skulle
gå till min gamla skola, men dem har tydligen lov. När man pluggar på universitet glömmer man
bort att lov existerar. Så istället ska jag ta mig bort till skatteverket för att be om hjälp
med min deklaration. Jag gillar inte att momsdeklarera varje månad men då får jag kanske
en anledning till att börja förstå mig på det och lära mig något.


Just nu är jag dock hungrig. och jag väntar på att min pojkvän ska börja röra sig från
Skövde och ta sig ner hit. Men det är väl bara för mig att packa ihop allt och röra mig bort.
Men som sagt, jag är hungrig. Måste hitta något att tugga på..

framme i kungsbacka.

2011-02-13 @ 17:49:54
Länka det här inlägget Livet   (1)
Om jag sa att jag var pigg skulle jag ljuga. Jag har varit uppe sen sju i morse och när jag gick upp fick jag skynda mig med att fixa håret (jag behöver nödvändigtvis inte sminka mig varje dag men håret ska jag ha plattat innan jag åker iväg..), sätta i linser, packa ihop det sista, samla ihop alla sopor, se till att ALLT som behövs är med.. sedan satt jag i en taxi kl 0820 och en timme därefter på tåget. Tåget var fullt. Det var helt kaos när vi kom på och folk hade gått på fel vagnar och sånt. Jag funderar på om det bara är jag som faktiskt kollar vilken vagn jag ska sitta i? för det verkade folk ha problem med idag. Det är inte särskilt lätt att släppa förbi folk och deras bagage när man har sitt eget bagage, en kameraväska på ryggen och en hund att ha koll på, som man inte vill ska klämmas när folk inte ser sig för. Men vi hade i alla fall tur och fick sitta i en kupé med ett äldre par och deras boxer. Dessutom var det första gången min hund åkte tåg, men det gick superbra!
Och väl framme i Göteborg hade vårt tåg varit försenad så vi fick bara hoppa på ett öresundståg hastigt. Och i Kungsbacka tog vi taxi hem för att lämna alla saker, därefter begav jag mig mot Lill-Amandas för att köpa mig och mamma varsin hamburgertallrik. Vitlökssåsen är saknad! Gott var det!

Aja. Det är svinkallt i vår lägenhet eftersom den har stått tom ett tag nu. Jag är trött och har bara legat i sängen och kollat på Vampire Diaries (ja, mina Chuck-avsnit är slut..) men jag har inget täcke att mysa under. Så jag fryser. Man kan ju tycka att jag borde passat på att göra min skattedeklaration eller plugga. Men vad fan, det är söndag och jag hade ändå jobbat bort hela dagen. Så jag låter mig själv chilla idag.
Malin Nilsson heter jag. -En tjugoåring med rötter från södra Sverige som flyttade till Stockholm sommaren 2010. Ibland känns det som om jag gör tusen saker - ibland som ingenting alls. Utöver mina studier på journalisthögskolan driver jag ett eget företag och arbetar som frilansare, till en stor del för The Studio. Jag är även bildredaktör och fotograf för Festivalphoto och jag blev nyligen ambassadör för kvinnors företagande. Min blogg fylls av min vardag i både text och bild.

bloglovin     Follow thephtgrpher on Twitter
bloglovinRSS 2.0