slide show

Zodiac

2011-05-01 @ 22:12:45
Länka det här inlägget Livet   (2)
Nej, idag har jag inte varit särskilt aktiv nej! Tanken var att jag skulle spendera dagen till att plugga men eftersom jag inte mår så bra så har jag spenderat den framför datorn och hos mamma. Jag sover nämligen lite dåligt, och somnade vid fyra inatt, så jag vaknade väldigt sent och då med migrän. Så jag bestämde mig för att ta mig bort mot centrum och köpa lite filmer... vilket visade sig vara passande eftersom mamma ville bjuda mig på pizza idag. Så med andra ord har det varit dator, pizza och film. Vilken film såg jag då? Zodiac.
Äsch. Nu ska jag fortsätta på en bloggdesign jag håller på med i smyg. Det är en stor hemlis hur den kommer se ut. Vi hörs snart!

Kommentarer
Tuva (hästgalne)

Sv: Jaså okej! Roligt roligt ;)



Nä precis.

Jag tänker ju då (försiktig som jag är...) att de där själva strassen eller stenarna ser ut att kunna sticka lite eller just göra själva skavet, därför tänker jag (?) att det säkert inte är jättebekvämt i början, sedan blir det självklart värre när det väl blivit skav.

2011-05-01 @ 23:09:39
URL: http://tuvat.blogg.se/
Maj - en bra träningsblogg

varsågod! :-) Jag hoppas du får sova bättre om nätterna framföver och du känner dig friskare idag! ^^, Ha en fin dag. Kram

2011-05-02 @ 05:31:02
URL: http://majjohansson.blogg.se/

Tänk på innan du kommenterar:


- Alla kommentarer syns i kommentarsfältet, men jag åtar mig inte ansvaret för vad som skrivs av andra.
- Kränkande kommentarer tolereras inte och kan sluta med polisanmälan.
- Det är inte tillåtet att använda mina bilder, fråga först!



Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

Mejl:

URL/Blogg:

Dina ord:

Trackback

Malin Nilsson heter jag. -En tjugoåring med rötter från södra Sverige som flyttade till Stockholm sommaren 2010. Ibland känns det som om jag gör tusen saker - ibland som ingenting alls. Utöver mina studier på journalisthögskolan driver jag ett eget företag och arbetar som frilansare, till en stor del för The Studio. Jag är även bildredaktör och fotograf för Festivalphoto och jag blev nyligen ambassadör för kvinnors företagande. Min blogg fylls av min vardag i både text och bild.





bloglovin     Follow thephtgrpher on Twitter
bloglovin



RSS 2.0