slide show

Har svårt att komma upp..

2011-05-08 @ 11:10:17
Länka det här inlägget Livet   (8)
Idag är tanken att jag ska ta mig till SUB. De har nyss öppnat men jag har haft svårt att verkligen ta mig upp den här morgonen. Helt otroligt ur trött jag är! När jag är så här trött måste jag börja med att ta det lugnt och lyssna på musik. Och då måste jag lyssna på riktigt bra musik, helst The Sex Pistols med låtar som Holidays in the Sun.

Sex Pistols är ett av min absoluta favoritband.

Kommentarer
fanny

sv: Jo, precis. Att den är lättläst gör ju att alla åldrar kan läsa den osv! Jag ska inte lova något, men jag har för mig att det är det hon siktat in sig på.. eller, det är i alla fall om vad man ska göra efter gymnasiet tror jag! Annars handlar ju hennes tidning om karriär osv :-)

2011-05-08 @ 11:58:23
URL: http://funniestfannys.blogg.se/
Jennifer

sv. okej, nä tyvärr jag har ingen vidare kontakt till henne.

2011-05-08 @ 11:58:31
URL: http://jeenlicious.blogg.se/
Aidi

sv: Ja, det där med yngre elever på ridskola håller jag fullt med om. Ju yngre man är desto öppnare sinne har man och kanske kan förstå NH på rätt sätt. Dessa äldre hästfolk tycker ju alltid att de har rätt i vad dom än gör och har tappat känslan och stinget lite som jag redan skrivit.Jag har turen att ha ett eget stall några meter från huset och spenderar väldigt mycket tid i framförallt hagen. Jag behöver inte hålla på med hästarna utan kanske bara sitta med laptopen och titta på dem eller läsa en bok. Inackorderade ekipage har ju kanske inte den turen då det ofta blir en bilresa till stallet för att mocka, rykta och rida och sedan hem igen.Jag Natural Horsemanship är ju väldigt nischigt och högdebatterat så det låter ju lite intressant. Kanske folk reagerar nu när jag försöker få in det i bloggvärlden? Haha, min mejl: aidilutt.mattilutt@hotmail.com Skicka gärna pdf filen dit. :)2011-05-08 @ 12:16:16
URL: http://aidilutt.blogg.se/
felliciiaa.blogg.se - Felicia Johansson

Ja men eller hur! Hur är det med dig då Malin? :)

2011-05-08 @ 12:37:31
URL: http://felliciiaa.blogg.se/
Sanna - saos.blogg.se

svar Jasså jobbar du i ett sånt där gammalt tjusigt hus! Vad avis jag blir :) Vad jobbar du med? Men alltså tänk om man hade 30 mille för den var verkligen fin! :)

2011-05-08 @ 13:29:01
URL: http://saos.blogg.se/
fanny

sv: Haha, det tycker jag att du ska göra :-)

2011-05-08 @ 19:10:41
URL: http://funniestfannys.blogg.se/
Benjamin

Svar: Jadu, det inlägget kommer någon gång snart kanske?

Mina pensionärsbandy skor är riktigt coola, du skulle se de live..Och du, bra musik är perfekt på morgonen.. :)

2011-05-09 @ 01:44:54
URL: http://bybenjamin.se/blogg
Anonym

Hej! :)Just nu håller jag på med att samla in pengar till skolor i fattiga länder, läs om hur jag gör det och om hur DU kan vara med och hjälpa mig här: http://modeapa.blogg.se/2011/may/operation-dagsverke-2011.html#commentSamtidigt som du är med och hjälper mig så är du med i tävlingen om ett presentkort på H&M värde 300:-!SPRID GÄRNA! <3

2011-05-09 @ 10:54:02

Tänk på innan du kommenterar:


- Alla kommentarer syns i kommentarsfältet, men jag åtar mig inte ansvaret för vad som skrivs av andra.
- Kränkande kommentarer tolereras inte och kan sluta med polisanmälan.
- Det är inte tillåtet att använda mina bilder, fråga först!Kommentera

Namn:
Kom ihåg mig?

Mejl:

URL/Blogg:

Dina ord:

Trackback

Malin Nilsson heter jag. -En tjugoåring med rötter från södra Sverige som flyttade till Stockholm sommaren 2010. Ibland känns det som om jag gör tusen saker - ibland som ingenting alls. Utöver mina studier på journalisthögskolan driver jag ett eget företag och arbetar som frilansare, till en stor del för The Studio. Jag är även bildredaktör och fotograf för Festivalphoto och jag blev nyligen ambassadör för kvinnors företagande. Min blogg fylls av min vardag i både text och bild.

bloglovin     Follow thephtgrpher on Twitter
bloglovinRSS 2.0